Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

Ik ben Ingrid Ribberink, getrouwd en moeder van 2 volwassen zoons. Bijna mijn hele leven woon ik in Borne, hier voel ik mij thuis. Ik geniet van hardlopen, tuinieren, wandelen en uitgaan. Lekker en gezond koken is mijn passie. Na mijn opleiding HBO-V heb ik een aantal jaren in het UMC Utrecht gewerkt op de afdeling haematologie en nefrologie. Daarna heb ik jaren als dialyseverpleegkundige gewerkt op een dialyseafdeling in het MST en ZGT. Deze periode heb ik de lerarenopleiding verpleegkunde succesvol afgerond. Nu werk ik met plezier als diabetesverpleegkundige bij het ZGT. Mijn doel is de patiënten te begeleiden naar een zo goed mogelijke glucoseregulatie om zo complicaties te voorkómen en tijdig op te sporen. Als diabetesverpleegkundige kreeg ik de kans om de opleiding leefstijlcoach te gaan volgen. Als leefstijlcoach ligt de focus op de gezondheid en niet op de ziekte. Tijdens mijn opleiding leefstijlcoach merkte ik dat ik veel plezier en voldoening haal uit het coachen van mensen.

Als leefstijlcoach ben ik enthousiast en gedreven om met u te werken naar een doel om u goed te voelen, zodat u langer, gezonder en gelukkiger kunt leven. Dit kunnen we samen doen door de cirkel te doorbreken.

Ik wil samen met u stapsgewijs uw leefpatroon verbeteren om zo een duurzame verandering van uw leefstijl te realiseren met als uiteindelijke doel gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, het realiseren van gezondheidswinst en het verbeteren van de kwaliteit van leven.